Eljárások

Tanácsadási üzletág

Egy vállalkozás sikeres működése sok különböző feladat összehangolt koordinálásán alapszik. Ehhez egy vezetőnek minden területet ismernie kell, ami egy pénzügyi válsággal sújtott gazdasági környezetben emberfeletti munkát kíván. Cégünk célzott iránymutatást ad a Vállalkozásának, elősegítve a piaci, gazdasági fellendülését.

A sikeres piaci átpozícionálást a pénzügyi folyamatok átszervezésével és a marketing piacképessé tételével segítjük elérni.

Tovább >>

Jogi Szolgáltatás

Pályázati Menedzsment

Ügyvédi Iroda partner cégünk személyre szabott és gyors jogi ügyintézést biztosít ügyfeleink részére. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások számára a gazdasági jog, társasági jog, kereskedelmi jog és polgári jog területein. Segítünk eligazodni a jogszabályi környezetben és egyedi megoldást biztosítunk minden partnerünknek. Jogi szolgáltatásaink a jogi környezet teljes palettáját lefedik. Akár személyes tanácsadás szükségessége, akár jogi probléma merült fel a vállalkozás működtetése során, a legmagasabb szintű szolgáltatásra számíthat minden ügyfelünk.

Tovább >>
Sokszor nem elég egy jó ötlet, ahhoz, hogy valami nagyszerű és új dolgot alkossunk. Vállalkozások fejlődési lehetőségét sok esetében a forráshiány akadályozza. A megfelelő finanszírozási forrás megtalálása stratégiai pont, és mérlegelni kell a pályázati lehetőségeket is. Cégünk pályázati szakértői a hazai és EU-s finanszírozási forrású pályázatok összeállítását és a pályázatok precíz elkészítését vállalja át ügyfeleinktől. A nyertes pályázatok utógondozását is ellátjuk valamint a jogszabályi környezet ismeretét megkövetelő közbeszerzések területén is segítséget nyújtunk.

Tovább >>